Képzés

Az oktatóbázis átépítése ideje alatt a helyszíni szakmai képzés és továbbképzés szünetel. A felújított bázis megnyitásáról tájékoztatjuk kedves partnereinket. Nagyobb létszám esetén az Önök telephelyén a képzést – előzetes egyeztetés alapján – biztosítani tudjuk. Tartsa a legmagasabb szinten szakmai tudását
Csak egy jármű tökéletes, szakszerű ápolása hozza meg a teljes sikert…. Mindig, az első benyomás a döntő. Ez igaz minden emberre, de még inkább egy szép autóra! Ahhoz, hogy Ön mindenkor ilyen hatást érjen el, speciális tudásra van szükség.
A Maxolen képviselői rendelkeznek ezzel a tudással. Készek arra, hogy Önnek és alkalmazottainak bemutassák és megtanítsák hogyan kell a Maxolen speciális technológiájával könnyen, költséghatékonyan egy járművet megtisztítani, eladásra előkészíteni.
A profi felkészítésnek számos előnye van:
-Nagyobb esélye lesz a gyorsabb értékesítésnek
-Jelentősen csökkenti a költségeit
-Magasabb értékesítési ár mellett akár kedvezményt is adhat
-Az Ön eladásra váró autóinak látványa vonzóak lesznek
A szakmai képzés fontos eleme megmutatni, hogy speciális anyagainkkal és kidolgozott technológiánkkal, Ön milyen hatásfokot, hatékonyságot, gazdaságosságot érhet el. Modern, felszerelt oktatási bázisunkban szakembereink oktatják és a gyakorlatban mutatják be az autómosás, ápolás különböző fázisait, a feladathoz legjobban megfelelő kémiai anyagokat és gépeket, kiegészítő eszközöket. Mindenkinek gyakorlati munkavégzést biztosítunk. Alapelvünk: gyakorlatiasan oktatni, gyakorolva tanulni!
Ön alapképzési és továbbképző tanfolyami programunkból választhat saját igényének, szükségleteinek megfelelően.
Résztvevők száma: Képzést 3 fővel indítunk, s maximum 5 főt fogadunk.