Teljeskörű, professzionális háttér autóápoláshoz

Svájci autóápolási technológia, exkluzív termékek és szakmai támogatás a szalonautó-tisztítás szakértőjétől

Papp László cégvezető

A szalonautó-tisztítás szakértője

Profizmus, tudás, tapasztalat.

Ha minőséget akrunk nyújtani, akkor ezek azok az értékek, amelyek nélkül egyetlen cég sem állja meg a helyét hosszú távon. Főleg nem évtizedeken keresztül!

De hogyan jutottam el idáig?

24 éves koromban kezdődött minden, amikor is autókereskedőként tevékenykedtem. A munkám során rengeteg érdekességet tapasztaltam meg, de egy történet különösen nagy hatással volt rám. Egyszer a saját szememmel láttam Svájcban, hogy egy kereskedő fillérekért vett át egy autót, majd tízszeres áron adta tovább. De vajon mi volt a titka? Hogy Maxolen termékekkel takarította! Ekkor döntöttem el, hogy ez az én utam. Azon nyomban meg is kerestem a gyártó céget Svájcban.

Azóta már 30 év telt el. Ez alatt az idő alatt kollégáimmal karöltve hatalmas mértékű szakmai tudást és tapasztalatot halmoztunk fel. Ez az, aminek köszönhetően ugyanazt a megbízhatóságot tudjuk biztosítani partnereinknek, mint maga a svájci gyártó cég

Professzionális szakmai hátteret biztosítunk

Bemutatóval, képzéssel, telefonos tanácsadással, hogy Ön a legjobb minőséget tudja nyújtani, a legkisebb ráfordításssal

Az autók gyors, hatékony, költségtakarékos előkészítése, átadása exkluzív minőségben, szakmai támogatással

Ha fontos, hogy a minden igényt kiegítő megjelenést, 15%-kal kevesebb idő alatt érje el, nézze meg, mit kínálunk!

A legmodernebb autóápolási eljárásokkal rövidebb idő alatt exkluzív minőséget és több bevételt érhet el

Csapatban segítünk

Kollégáimmal évtizedek óta dolgozunk együtt. Ezalatt elképesztő szakmai tapasztalatot sikerült felhalmoznunk. Így bátran mondhatjuk, hogy szinte bármilyen autóápolási problémára tudunk megoldást. 

Sőt, szinte minden esetben tudunk egy jobb, hatékonyabb, vagy olcsóbb módot arra, hogy könnyebben nyűgözze le ügyfeleit.

Önnek csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és mi kockázat nélkül megmutatjuk a megoldást. Kattintson a gombra, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen ön is szakértő!