Professzionális képzés azoknak,
akik profik akarnak lenni

A Maxolennél hiszünk abban, hogy a magas minőség alappillére a kiváló szakmai tudás. Épp ezért kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink és partnereink rendszeres képzésére.

Ahogy az autók változnak, úgy változnak a felhasznált anyagok és azok tisztítása is!

Termékeink használata mellett...

A tanfolyamokon résztvevők elsajátíthatják a prémium autótisztítás és autókozmetika Maxolen által kifejlesztett technikáját. Megismerhetik a legújabb technológiákat és termékeket. Ennek eredményeképp kisebb idő- és költség ráfordítással látványosan jobb eredményeket érhetünk el az autóápolásban!

Alapképzés

Az alapképzés során a résztvevők jó hangulatú, egész napos képzésen vesznek részt ellátással kaposvári telephelyünkön. Ennek során megismerhetik a hatékony autótisztítás legújabb svájci technológiáját, a gyakorlati oktatás során pedig elsajátíthatják, milyen anyagokhoz milyen tisztítószereket kell alkalmazni, illetve a különböző termékeket hogyan érdemes használni.

Prémium képzés

Ha valaki még több tudást szeretne magába szívni, az alapképzés elvégzése után várjuk prémium képzésünkön. A képzés középpontjában a kerámia bevonatok, illetve az egyéb exkluzív termékek megismerése, felhasználása áll. A tanfolyam elvégzésének eredményeként magasabb értékű szolgáltatásokat és exkluzív minőséget tudnak nyújtani partnereink. Ezzel pedig nem csak magasabb árbevételt, de elégedettebb vevőket tudhatunk magunkénak

Mindkét képzést ajánljuk új és régebbi partnereink részére is. Azért, hogy a meglévő tudást frissítsék és az új termékekről képet kapjanak valamint az technológiákat elsajátítsák.