Professzionális képzés azoknak,
akik profik akarnak lenni!

A Maxolennél hiszünk abban, hogy a magas minőség alappillére a kiváló szakmai tudás.
Épp ezért kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink és partnereink rendszeres képzésére.

Ahogy az autók változnak, úgy változnak a felhasznált anyagok és az azokkal való munka is!

Termékeink használata mellett...

A tanfolyamokon résztvevők elsajátíthatják a prémium autótisztítás és autókozmetika Maxolen által kifejlesztett technikáját. Megismerhetik a legújabb technológiákat és termékeket. Ennek eredményeképp kisebb idő- és költség ráfordítással látványosan jobb eredményeket érhetünk el az autóápolásban!

Alapképzés

Az alapképzés során a résztvevők jó hangulatú, két napos képzésen vesznek részt ellátással kaposvári telephelyünkön. Ennek során megismerhetik a hatékony autótisztítás legújabb svájci technológiáját, a gyakorlati oktatás során pedig elsajátíthatják, milyen tisztítószerekhez milyen eszközöket kell alkalmazni, illetve a különböző termékeket hogyan érdemes használni.

 

Prémium képzés

Ha valaki még több tudást szeretne magába szívni, az alapképzés elvégzése után várjuk prémium képzésünkön. A képzés középpontjában a kerámia bevonatok, illetve az egyéb exkluzív termékek megismerése, felhasználása áll. A tanfolyam elvégzésének eredményeként magasabb értékű szolgáltatásokat és exkluzív minőséget tudnak nyújtani partnereink. Ezzel pedig nem csak magasabb árbevételt, de elégedettebb vevőket tudhatunk magunkénak.

Következő tanfolyamunk időpontja:

2024.02.05-06.

 

Mindkét képzést ajánljuk új és régebbi partnereink részére is. Azért, hogy a meglévő tudást frissítsék és az új termékekről képet kapjanak valamint az új technológiákat elsajátítsák.

Képek az eddigi tanfolyamokról