Képezze magát, hogy profi legyen Ön is!

Válassza két tanfolyamunk közül azt, amely az Ön számára ma a legideálisabb, a legtöbb előnyt tudja nyújtani sikeres munkájához.
 
A, Alapképzés (A tejes jármű tisztításának munkamenete)
A tanfolyam során a résztvevők –a Maxolen szakembereinek irányítása mellett- pontosan megtanulják, hogyan kell felkészíteni egy autót egy átfogó tisztításra, ápolására. Részletes magyarázatot kapnak arra, hogy mikor, mit, milyen sorrendben, milyen anyaggal és eszközzel kell végezni, megismerik az egymást követő lépések összefüggéseit. Gyakorlati útmutatást kapnak a külső mosásról, a belső nedves és kémiai tisztításról, hogy a legtökéletesebb eredményt tudják biztosítani.
A tanfolyam célja: a résztvevő legyen képes arra, hogy önállóan érje el bármely járműnél a tökéletes, hatást.
 
B, Továbbképzés (Lakk felületek kezelése, ápolása)
A képzés fő célja a járművek külső felületének szakszerű kezelésének elsajátítása. Megmutatjuk, hogyan kell kezelni a fekete lakkot, a felületi rozsdát. Bemutatunk néhány speciális fogást a horzsolások, mély karcok, gyanták, mészfoltok és egyéb szennyeződések eltávolítására. A lakkozott felületek szakszerű kezelése mellett a megfelelő védelmet is megtanulhatják, mely feltétele az autóápolás magas színvonalának.
 
A képzés célja: A résztvevő a tanfolyam elvégzése után legyen kiváló ismerője a járművek lakkozott felületének kezelésében.
 
Résztvevők száma:
Képzést 3 fővel indítunk, s maximum 5 főt fogadunk.

Képzésen való részvétel feltételei:

1, Egy napos, rövidített képzés költsége 9.900 Ft+Áfa.

2, Három napos felkészítő, vagy továbbképző tanfolyam költsége 29.900 Ft+Áfa. Szerződött partnereink a képzés költségének 50%-át a helyszínen levásárolhatják.

3, Képzéssel kapcsolatos egyéni igényeket külön egyeztetjük.

 

 
Jelentkezés:
Ön jelentkezhet interneten a „jelentkezés” menüponton, faxon, vagy telefonon. Jelentkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, s tájékoztatjuk a további teendőiről.